Empreses patrocinadores

 

gasNatural fenosa

Gas Natural Fenosa

GAS NATURAL FENOSA és una de les deu primeres multinacionals energètiques europees i líder en integració vertical de gas i electricitat d’Espanya i Amèrica Llatina, a més de l’operador mundial més gran de GNL a la conca atlàntica. GAS NATURAL FENOSA manté un compromís de contribució al desenvolupament que va més enllà de la seva activitat empresarial. Aquest compromís es concreta en una àmplia labor de patrocini en iniciatives que generin un alt valor per a la societat.

www.gasnaturalfenosa.es

Deloitte

Deloitte

Deloitte és la major firma espanyola de serveis professionals. Està orientada cap a l’excel · lència empresarial, la formació, la promoció i impuls del nostre capital humà i a mantenir el reconeixement com la firma de serveis professionals que dóna el millor servei als seus clients.

Deloitte és membre de l’organització internacional Deloitte Touche Tohmatsu que compta amb més de 195.000 professionals en 150 països de tot el món.

www2.deloitte.com

Deloitte

Agbar

Agbar

www.agbar.es

Subscriu-te al nostre newsletter

Si quieres recibir noticias sobre las próximas conferencias e información sobre el contenido de las que se han llevado acabo.